Vnitropodnikové směrnice obchodních korporací - Machačová, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na vnitropodnikové směrnice společnosti ITAB Shop Concept CZ, a.s. První část se věnuje teoretickým východiskům pro vnitropodnikové směrnice, účtování a oceňování zásob a legislativním základům upravujícím jejich formální a obsahovou stránku. Druhá část obsahuje představení společnosti ITAB Shop Concept CZ, a.s. a zhodnocení existující vnitropodnikových směrnic souvisejících s řešenou problematikou. Poslední část obsahuje návrh komplexní vnitropodnikové směrnice na téma zásoby.

The bachelor thesis is focused on internal guidelines of the company ITAB Shop Concept CZ, a.s. The first part is devoted on theoretical background of internal directives, accounting and inventory valuation and legislative bases governing the formal and concept aspects of these documents.. The second part contains a company introduction and evaluation of the existing guidelines. The last part contains draft of internal guideline dealing with comprehensive inventory valuation and accounting of stocks.
Accounting Directives for Company
Keywords: Vnitropodnikové směrnice; zásoby; ocenění zásob; účtování zásob; legislativa; Internal guidelines; inventory; inventory valuation; accounting of stocks; legislation