Optimalizace technologie pro vytváření keramických pouzder - Pavlas, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2018)
Předkládaná bakalářská práce „Optimalizace technologie pro vytváření keramických pouzder“ se zabývá problematikou technologie pouzder z korundové keramiky pro mikroelektronické aplikace. Práce představuje experimentální postup výroby pouzder lisování po výpal a jejich potisk vodivými cestami pomocí dispensního tisku rovnou kapilárou pod úhlem 45°.

This bachelor thesis „Optimalization of fabrication technology for ceramics packals“ tackles the issues of ceramic packaging technology for microelectronics applications. This thesis deals with experimental production of ceramic packages from milling to sintering and the dispense printing with a straight capillary a tan angle 45°
Optimization of fabrication technology for ceramics packages
Keywords: Pouzdro; oxidová keramika; čip; pouzdření; integrovaný obvod; tlustá vrstva; dispensní tisk; Package; oxide ceramics; chip; packaging; integrated circuit; thick-film technology; dispensing