Centrální sklad ložisek ZKL v Brně - stavebně technologický projekt - Karabcová, Eva (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Obsahem této práce je realizace stavebně technologického projektu Centrálního skladu ložisek ZKL v Brně. Budova má převážně sloužit pro skladovací účely. Práce v sobě zahrnuje obecné informace o stavbě, obsah stavebně technologického projektu, technickou zprávu zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, technologický předpis pro provádění prefabrikovaného skeletu a opláštění konstrukce panely Kingspan, zprávu o ochraně bezpečnosti a zdraví na staveništi, technickou zprávu popisující širší dopravní vztahy, kontrolní a zkušební plány a environmentální plán. V přílohách je obsažen rozpočet a harmonogram hlavního objektu, dále propočet, časový a finanční plán celé stavby. V rámci dalšího zadání je provedeno porovnání dvou technologií provádění schodiště z hlediska časového a finančního.

The content of this work is the implementation of the construction technological project of central bearing warehouse ZKL in Brno. The building serves for storage purposes predominantly. This thesis contains general information about construction, content construction technological project, technology report of storage and residential proposal of mechanical assembly, technological prescription for prefabricated scaffold and cladding panels construction Kingspan, report of healthand safety on the construction site, technology report description transportation, inspection and test plans and environmental plan. Budget and time schedule of the main object, calculation, time and financial plan of whole building is contained in supplements. In pursuance of second task, the thesis compares financial and time point of view of two technologies of making stairways.
Central bearing warehouse ZKL in Brno - construction technological project
Keywords: Stavba; prefabrikovaný skelet; opláštění konstrukce; technologický předpis; rozpočet; harmonogram; dopravní vztahy; kontrolní a zkušební plán; porovnání dvou technologií; bezpečnost a ochrana zdraví; staveniště; Building; prefabricated scaffold; cladding construction; technological prescription; budget; time schedule; transport relations; inspection and test plan; comparison of two technologies; health and safety; building site