Návrh vhodného životního pojištění pro zaměstnance společnosti ABC, s.r.o. - Chromá, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku životního pojištění a její praktickou aplikaci pro zaměstnance vybraného podnikatelského subjektu. Obsahem práce je analýza nabídky komerčních pojišťoven v oblasti investičního životního pojištění, jejich vzájemná komparace podle zvolených kritérií a doporučení výběru konkrétního pojistného produktu.

This Bachelor´s thesis is engaged in questions of live insurance and her practical aplication for employees in the selected company. It includes insurance company offer in scope of investment life insurance, their comparision for engaged criteria and recommendations for selection of insurance product.
Proposal of Appropriate Life Insurance for Emploees of Company ABC, s.r.o.
Keywords: Pojištění; komerční pojišťovna; životní pojištění; investiční životní pojištění; pojistná částka; pojistný produkt; riziko.; Insurance; insurance company; life insurance; investment life insurance; insurance money; insurance product; risk.