Prototypové a malosériové čištění DPS - Švéda, Miloš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá konstrukcí myčky pro prototypové a malosériové čištění DPS. Popisuje metody čištění DPS, zejména s problematikou čištění tavidlových zbytků. Stručně popisuje testovací metody pro měření kontaminace. Zabývá se výběrem jednotlivých komponentů pro konstrukci myčky DPS a testováním čistících účinků kompatibilní chemie pro čištění tavidlových zbytků.

This bachelor thesis deals with the construction of the cleaning unit for prototype and low series production PCB cleaning. It describes the methods used for PCB cleaning, mainly for removing flux residues. It briefly describes the test methods for measuring contamination. It deals with the selection of individual components for cleaning equipment construction and compatible chemistry for flux residues cleaning.
PCB s Cleaning from Prototypes to Low Series Production
Keywords: DPS; čištění DPS; ionizovatelné nečistoty; tavidlové zbytky; testovací metody; PCB; PCB cleaning; ionic impurities; flux residues; test methods