Návrh na implementaci internetového obchodu spojený s e-logistikou do firmy Hanymobil - Hnilica, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Obsahem bakalářské práce je zakomponování internetového obchodu do firmy Hanymobil a jeho konektivita na logistiku. Nejprve je provedena analýza současného stavu firmy a také její internetové prezentace. V hlavní části věnované samotnému návrhu řešení je podrobněji rozebrán e-shopping, firemní podmínky jeho zavedení, nabídka typů e-shopů a navazující e-logistiky. Výsledkem práce je konkrétní řešení implementace elektronického obchodu včetně vyčíslení nákladů a návrhů jeho propagace.

The aim of this bachelor thesis is implementation of e-shop to Hanymobil company and its connectivity to logistics. Firts of all current status of company and its internet presentation are analyzed. The main part of this thesis is dedicated to suggested solution. E-shopping, company conditions of implementation, types of e-shops and consequential e-logistics are in detail described in this part too. The result of the thesis is specific solution implementation e-shop including bill of costs and proposal of its propagation.
Proposal for implementation internet shop connected with e-logistics to Hanymobil company
Keywords: internet; elektronický obchod; logistika; e-logistika; internet; e-shop; logistics; e-logistics