Branding vlastní značky s přesahem do obalového designu - Domorád, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem mé vlastní značky, především definováním základních a důležitých informací v daném tématu. Představí vývoj vlastní značky, její jméno, logo, barevnost, charakter a vizuální formy. Stěžejním prvkem jsou sítotiskem tištěné prototypy papírových produktů a jejich prezentace na webu.

This thesis deals with the development of my own brand, primarily by defining the basic and important information on the topic. Introduces the development of their own brand, its name, logo, color, character and visual forms. A key element of the silkscreen printed prototypes paper products and their presentation on the Web.
The Branding of an Original Logo Including Packaging Design
Keywords: vývoj značky; obalový design; kresba; sítotisk; logo; web; branding; packaging design; drawing; serigraphy; logo; web