Výroční zpráva o činnosti Vysokého učení technického v Brně za rok 2019 - (:unkn) unknown (Vysoké učení technické v Brně, 2020)
Výroční zpráva o činnosti Vysokého učení technického v Brně za rok 2019 je předkládána v souladu se zákonem č. 111/1998 Sb., o vysokých školách. Byla vypracována podle rámcové osnovy o činnosti vysoké školy za rok 2019, kterou vydalo MŠMT. Dokument se dělí na textovou a tabulkovou část, která má pevně danou strukturu dle rámcové osnovy. Naopak úvodní část je dle pokynů MŠMT zcela v gesci vysoké školy a předkládá informace nad rámec požadované osnovy. Výroční zpráva o činnosti poskytuje údaje a podstatné výsledky všech činností souvisejících s působením Vysokého učení technického v Brně v rámci českého i mezinárodního vysokého školství a nabízí široké veřejnosti přehled významných vědecko-výzkumných aktivit.