Návrh víceúčelové nádrže v k.ú. Třebařov - Hejl, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Předmětem diplomové práce je vypracování zjednodušené dokumentace víceúčelové nádrže v k.ú. Třebařov. Diplomová práce se skládá z části textové, grafické a hydrotechnických výpočtů.

The subject of the thesis is to develop a simplified documentation of multipurpose reservoirs in the cadastral territory Třebařov. This thesis consists of the text, graphic and hydraulic calculations.
The proposal of the multipurpose reservoir in the cadastral territory Třebářov
Keywords: nádrž; hladina; hráz; spodní výpusť; odpadní potrubí; bezpečnostní přeliv; skluz; vývar; koryto; reservoir; level; dam; bottom outlet; waste piping; emergency spillway; waste way; stilling basin; channel