Aplikace pro zpracování a vizualizaci časových řad - Dierzé, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací softwarové aplikace určené pro analýzu a vizualizaci ekonomických časových řad v podnikové sféře.

This bachelor's thesis deals with designing and creation of software application oriented for analysis and visualization of economic time series in company environment.
An Application for Processing and Visualization of Time Series
Keywords: Časové řady; programování; regresní analýza; software; statistika; Time series; programming; regression analysis; statistics; software