Návrh personálního řízení ve společnosti Sika CZ - Novák, Vítězslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Diplomová práce se zabývá návrhem personálního systému, který by měl zjednodušit a zefektivnit práci personálního oddělení ve společnosti Sika CZ. Hlavním cílem práce je navrhnout takový systém, který bude co nejvíce vyhovovat zaměstnancům firmy i nejvyššímu managementu.

The diploma thesis deals with a human resources project that should make the personnel department work in Sika CZ Company easier and more effective. The target of the thesis is to propose a system that will comply utmost with the employees of the company and the top management, too.
The Proposal of Personal Management in Sika CZ Company
Keywords: personální management; řízení lidských zdrojů; plánování lidských zdrojů; nábor; výběr; hodnocení pracovníků; fluktuace; míra absence; strategie řízení lidských zdrojů; vzdělávání; informační systém; personal management; human resources management; planning of human resources; advertising; recruiting; evaluation; fluctuation; measure of absence; strategy of human resources; education; information system