Návrh metodiky pro příručku ISMS a opatření aplikované na vybrané oblasti - Nemec, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Obsahom tejto diplomovej práce je návrh metodiky pre vytvorenie bezpečnostnej príručky ISMS. Realizácia návrhu je podložená teoretickými poznatkami v úvodnej časti tejto práce. Praktické spracovanie návrhu metodiky je podmienené štruktúre medzinárodnej norme ISO/IEC 27001:2005.

Content of this thesis is a methodology for creating ISMS Security Manual. Implementation of the proposal is supported by theoretical knowledge in the introductory part of this work. Practical process design methodology is conditional on the structure of the international standard ISO/IEC 27001:2005.
Proposal of Methodics for ISMS Guide and Measures Applied to Selected Areas
Keywords: ISMS; Informačná bezpečnosť; management informačnej bezpečnosti; ISO/IEC 27000; ISO/IEC 27001; norma bezpečnosti.; ISMS; information security; information security management; ISO/IEC 27000; ISO/IEC 27001; security standard.