Modifikace montáže vnějšího skla do tělesa předního světlometu pomocí robotu - Pokorný, Stanislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2016)
Bakalářská práce se zabývá modifikací montáže vnějšího skla do předního světlometu pomocí robotu ve společnosti Automotive Lighting Jihlava. Teoretická část bakalářské práce se zabývá popisem jednotlivých částí montážní linky a stávajícím stavem pracoviště lepení a montáže vnějšího krycího skla. V praktické části bakalářské práce je řešen návrh nového způsobu montáže vnějšího skla průmyslovým robotem.

Bachelors work deals with modification of outer lens assembly into headlamp by using robot in the company Automotive Lighting Jihlava. The theoretical part of bachelors work explains the parts of the assembly line and the current state workplace gluing and assembly of outer lens. In the practical part of bachelors work deals with the design of the new method of assembly outer lens by industrial robot.
Modification of outer lens assembly into the housing of headlamp by using robot
Keywords: průmyslový robot; světlomet; domeček; vnější sklo; industrial robot; headlamp; housing; outer lens