Vyhodnocování podnikatelského potenciálu států - Dlouhý, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Práce si bere za cíl využít vhodnou metodu pro posouzení podnikatelského potenciálu vybraných států. Pomocí zvolené metody vytvořit model pro posuzování. Výstupem práce by měl být implementovaný model v programu Microsoft Excel a MathWorks MATLAB.

Thesis aims to find suitable method for the evaluation of entrepreneurial potential of states. Next phase is to create and implement evaluational model using that method. Output of thesis should be model implemented in two software environments - Microsoft Excel and MathWorks MATLAB.
The Evaluation of Entrepreneurial Potential of States
Keywords: vyhodnocování podnikatelského potenciálu států; podnikatelská atraktivita; pokročilé metody rozhodování; fuzzy logika; evaluation of entrepreneurial potential of states; entrepreneurial attractiveness; advanced decision making; fuzzy logic