Spínaný zdroj - Polovka, Maroš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem spínaného zdroje. Cílem je ověření funkce zapojení, které využívá sériové řazení vstupních stran více měničů.

This bachelor’s thesis deals with the design of a switch-mode power supply. The aim is to test a circuit that uses a serial connection of multiple converters on the input side.
Switch mode supply
Keywords: spínaný zdroj; sériové řazení spínaných zdrojů; měnič; napájecí zdroj; switch-mode power supply; switch-mode power supply in series; converter; power supply