Plán expanze start-upu na francouzský trh - Buršík, Dominik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Tématy této diplomové práce jsou automatizace a dynamická cenotvorba. Jejím cílem je návrh konkrétního plánu pro expanzi vybrané společnosti na francouzský trh. Jako podklad pro vytvoření účinného marketingového plánu je analyzováno celkové prostředí společnosti a e-commerce trhu ve Francii.

The diploma thesis focuses on automation and dynamic pricing. Its main goal is to create a specific expansion plan for a select company on the French market. The foundation for the effective marketing plan designing is to analyse the environment of the company and the e commerce market in France.
A Start-up Expansion Plan to the French Market
Keywords: dynamická cenotvorba; e-commerce; automatizace; Francie; expanze; start-up; dynamic pricing; e-commerce; automation; France; expansion; start-up