Analýza a návrh řešení internetového obchodu - Juráň, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu a na zdokonalení internetového obchodu. Také je důležité zjištění kritických prvků a jejich náprava či odstranění za účelem zvýšení zájmu o internetový obchod.

The bachelor thesis is focused on analysis and to improve e-shop. Also is important to detect critical elements and repair or delete them. It should increase interest about e-shop.
Analysis and Proposition of the Changes in the E-comerce Portal
Keywords: Internet; e-shop; e-business; SWOT; analýza; Internet; e-shop; e-business; SWOT; analysis