Stavebně technologický projekt parkovacího objektu v Brně - Družbík, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
V diplomové práci jsou obsaženy hlavní části stavebně technologického projektu parkovacího domu na ulici Panenské v Brně. Je zde zpracována technická zpráva ke stavebně technologickému projektu, studie realizace hlavních technologických etap, koordinační situace stavby se širšími vztahy dopravních cest, časový a finanční plán stavby, projekt zařízení staveniště, návrh stavebních strojů a mechanizmů, časový plán hlavního stavebního objektu, plán zajištění materiálových zdrojů pro monolitické konstrukce, technologický předpis pro provedení vodorovných nosných konstrukcí, kontrolní a zkušební plán pro vodorovné nosné konstrukce, manuál pro užívání parkovacího objektu a položkový rozpočet.

The thesis contains the main part of the building and technological project storey car park on the Panenská street in Brno. There is prepared a technical report on the structural and technological project studies the implementation of major technological stages, coordinating construction situation with broder relations roadways, time and financial plan construction, project construction site, design of building machines and mechanisms, the schedule of the main building structure, a plan for securing material resources for monolithic construction, technological regulation for the implementation of horizontal bearing structures, inspection and test plan for horizontal structure, a manual for use of the parking building and an itemized budget.
Construction technological project of the parking object in Brno
Keywords: Parkovací objekt; stavebně technologický projekt; studie; technická zpráva; situace; časový harmonogram; finanční plán; zařízení staveniště; stroje; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; vodorovné nosné konstrukce; manuál; rozpočet; Brno.; Parking building; construction technology project; studies; technical report; situation; timetable; financial plan; building equipment; machinery; technological regulation; inspection and test plan; horizontal structure; guide; budget; Brno.