Rekonstrukce povrchu z mračna bodů - Horák, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Tato práce se zabývá rekonstrukcí povrchu z mračna bodů. Popisuje návrh, implementaci a testování metody založené na detekci rovin a Delaunayho triangulaci. Aplikace umožňuje zrekonstruovat povrch ve formě trojúhelníkové sítě.

This thesis deals with the reconstruction of the surface from point clouds. It describes the design, implementation and tests of method based on the detection of planes and Delaunay triangulation. The application allows to reconstruct the surface in the form of a triangle mesh.
Surface Reconstruction from Point Clouds
Keywords: mračno bodů; rekonstrukce povrchu; trojúhelníková síť; polygonální model; PCL; C++; point cloud; surface reconstruction; triangle mesh; polygonal model; PCL; C++