MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ - Mecnerová, Šárka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Nároží tvoří dvě hmoty vzájemně propojené terasami. V přízemí jsou prostory určené pro obchod a kavárnu, v patrech se nalézá bydlení. Dům svou jednoduchou formou upevňuje blok a tvoří novou dominantu nábřeží.

Two masses, each other interconected with terraces, forms the corner. Spaces for shop and coffe bar is downstairs. Housing is on the floors. Building with its easy form stabilize the pile and create new wiew point of the waterfront.
TOWNHOUSE ON THE WATERFRONT IN PŘEROV
Keywords: Městský dům na nábřeží v Přerově; Townhouse on the waterfront in Přerov