Webový nástroj pro párový test obrázků - Ševčík, Vít (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření internetové aplikace pro experimentální vyhodnocení multimediálních dat (obrazu a videa) pomocí párového testování. V práci jsou popsány další psychofyzikální metody pro experimenty, problémy zobrazování multimediálních dat v prohlížečích, parametry testů aplikace a její administrátorské rozhraní. V závěru práce je popsán reálný psychofyzikální experiment, který byl pomocí této aplikace zprostředkován.

The goal of this thesis is to create an internet application for experimental evaluation of multimedia data (image and video) by pair testing. The thesis provides description of psychophysical methods for experiments, problems and solutions to displaying multimedia in web browsers, parameters of application tests, and its administration interface. The work is concluded by description of specific psychophysical experiment which was performed using presented application.
Web Tool for Pairwise Testing of Images
Keywords: 2AFC; Psychofyzikální metody; Experimentální testování; Párové testování; 2AFC; Psychophysical methods; Experimental testing; Pairwise testing