Řízení rizik projektu v konkrétní společnosti - Sobotka, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2018)
Tato diplomová práce je zaměřená na řízení rizik v konkrétním projektu v konkrétní společnosti. Úvodní část se zabývá principy věrnostních programů v současnosti, formulaci cílů práce a použitou metodikou. Analytická část obsahuje analýzu současného stavu společnosti, popis projektu a jeho plánů. Hlavním úkolem této práce je identifikace a ohodnocení rizik projektu a návrh na opatření ke snížení jejich závažnosti. Výstupem práce je soupis rizik daného projektu, který může sloužit i pro další projekty společnosti a zefektivnit tak jejich řízení.

This master's thesis is focused on risk management in a particular project in a particular company. The opening part deals with the principles of customers loyalty programs, formulation of goals and the main methods used for risk identification and quantification. The analytical part contains an analysis of the current state of the company and a description of the project and its plans. The main task of this work is to identify and evaluate project risks and propose measures to reduce their severity. The output of the thesis is an inventory of the risks of the project, which can serve also for other projects of the company.
Project Risk Management in a Particular Company
Keywords: riziko; řízení rizik; analýza rizik; projekt; projektové řízení; metoda RIPRAN; Risk; risk management; risk analysis; project; project management; the metod of RIPRAN