Studie služeb pro neziskovou organizaci v oblasti vysokoškolských studentů - Navarová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na studii služeb ve vybrané neziskové organizaci. Práce má čtyři hlavní části. Představení vybrané neziskové organizace, teoretická východiska práce, analýza současného stavu a návrhy na zlepšení. V první části je představena vybraná nezisková organizace. V teoretické části jsou rozebrány neziskové organizace, služby, marketing služeb a procesní řízení. V analytické části jsou popsány služby, mezinárodní procesy a vyhodnocen marketingový výzkum spokojenosti zákazníků pomocí SWOT analýzy. V poslední části jsou navrženy možnosti zlepšení kvality poskytovaných služeb, procesů v organizaci a navýšení spokojenosti jejich zákazníků.

The aim of this bachelor thesis is the study of services management in non-profit organization. The thesis is divided into four parts. Introduction of the chosen non-profit organization, theorical part, analysis of the current situation of services and proposals for improvement. In the first part is introduced chosen non-profit organization. In the theoretical part is defined non-profit sector, services sector, services marketing and processes. The analytical part is made of describing services, international processes and marketing research of customer satisfaction and its evaluation with the SWOT analysis method. In the last part are proposals for improvement of current services, processes and customer satisfaction.
Study of Services for Non-Profit Organization in the Field of Undergraduates
Keywords: nezisková organizace; služby; dotazník; procesy; spokojenost zákazníka; SWOT analýza; non-profit organization; services; questionnare; processes; customer satisfaction; SWOT analysis