Služba pro ověření spolehlivosti a pečlivosti českých advokátů - Jílek, Radim (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací internetové služby, která umožňuje objektivně posoudit a ověřit spolehlivost a pečlivost českých advokátů, a to na základě veřejně dostupných dat několika soudů. Cílem práce je vytvořit a zprovoznit tuto službu. Výsledkem práce jsou programy zajišťující dílčí úkony při realizaci tohoto záměru.

This thesis deals with the design and implementation of the Internet service, which allows to objectively assess and verify the reliability and diligence of Czech lawyers based on publicly available data of several courts. The aim of the thesis is to create and put into operation this service. The result of the work are the programs that provide partial actions in the realization of this intention.
A Service for Verification of Czech Attorneys
Keywords: advokáti; internetová služba; stahování dat; scraping; crawler; Python; Nejvyšší správní soud; Ústavní soud; Česká advokátní komora; Levenshteinova vzdálenost; lawyers; internet service; download data; scraping; crawler; Python; Supreme administrative court; Constitutional court; The czech bar association; Levenshtein distance