Osobní půjčky - vymáhání pohledávek - Bažantová, Alena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Název práce je Osobní půjčky - vymáhání pohledávek. Práce se zabývá analýzou účinnosti vymáhání pohledávek v ČSOB a úvěrového procesu a hledáním východisek založených zejména na zeefetivnění celého procesního modelu v oblasti poskytování osobních půjček v ČSOB.

The name of the work is Personal loans - debt collection. This work analyses effectivity of requisition outstandings in CSOB and credit process and searching ways out based especially on effectiveness of proces model in area of administration personal loans in CSOB.
Personal loans - debt collection
Keywords: půjčka; osobní půjčka; vymáhání pohledávek; CRM; klient; loan; personal loan; debt collection; CRM; client