Senzory pro inteligentní domácnost - Danaj, Dávid (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá bezdrátovou komunikací senzorů inteligentní domácnosti. V práci jsou popsané existující komerční řešení a námi vyvíjený systém. Pro bezdrátovou komunikaci je v našem systému využíván protokol MiWi. Detailněji jsou také popsané vlastnosti implementovaného aplikačního protokolu, nepřímá komunikace, připojování do sítě, obnova nastavení senzoru, přepínání do režimu spánku a samotná činnost senzorů.

This bachelor thesis is aimed on the wireless communication of sensors located in an intelligent home. The thesis describes existing commercial solutions and the system developed by us. The MiWi protocol is used for the wireless communication of sensors. Characteristics of the implemented application protocol, indirect communication, joining to a network, restoring settings of a sensor, switching to sleep mode and main activity of sensors are described more in detail.
Sensors for Intelligent Home
Keywords: Inteligentní dům; senzor; bezdrátová komunikace; MiWi; Microchip; Intelligent home; sensor; wireless communication; MiWi; Microchip