Návrh IS pro Místní knihovnu města Jevišovice - Vašíček, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Bakalářská práce pojednává o návrhu vytvoření databáze pro místní knihovnu města Jevišovice. Práce obsahuje vlastní návrh databáze a její vytvoření v programu Microsoft Access. Dále obsahuje vytvoření pracovního rozhraní pomocí VBA.

The thesis deals with the concept of the Jevisovice city Local Library database creating. The thesis contains the concept of the database and its creation in the Microsoft Access software. Further, the work includes the creation of the VBA comunication interface.
The Concept of IS for the Local Library in Jevisovice City
Keywords: Návrh databáze; databáze; Microsoft Access; Informační systém; Visual Basic for Applications; VBA; Database design; database; Microsoft Access; Information system; Visual Basic for Applications; VBA