Podnikatelský záměr pro založení kavárny - Kalinová, Tereza (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro založení kavárny, jejíž hlavní zákazníky jsou maminky s malými dětmi. V teoretické části jsou popsána teoretická východiska potřebná k vypracování podnikatelského záměru. V praktické části je proveden marketingový výzkum, analýza současné situace na trhu a SWOT analýza a návrh podnikatelského záměru s vyčísleným finančním plánem.

The thesis deals with the processing of business plan of cafeteria foundation, whose main clients are mothers with young children. The theoretical part describes the theoretical background needed to develop the business plan. The practical part includes marketing research, analysis of the current market situation and SWOT analysis and draft of the business plan with predicted financial plan.
Business Plan of Cafeteria Foundation
Keywords: Podnikatelský záměr; marketingový výzkum; SLEPT analýza; Porterův model konkurenčního prostředí; SWOT analýza; marketingový mix; dětská kavárna.; Business plan; marketing research; SLEPT analysis; Porter model of competitive environment; SWOT analysis; marketing mix; baby cafe.