Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Olexik, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu a posouzení přínosu navrhovaných změn v reálné společnosti nazvané fiktivním názvem Stavební výroba, a.s. V práci se zaměřím na rozšíření funkčnosti stávajícího informačního systému tak, aby vyhovoval potřebám managementu a zároveň byl finančně méně náročný než původní systém.

Master's thesis is aimed to analysis, change proposition and benefit assessment in real company called by fictional name Stavební výroba a.s. In my thesis I'll focus on functionality of current information system so it can satisfy needs of management and also has finacial benefits over old system.
Information System Assessment and Proposal for ICT Modification
Keywords: Podnikové informační systémy; řízení stavební firmy; plánování a kontrola výroby; řízení komunikace v rámci odběratelsko-dodavatelských vztahů; ekonomický přínos a návratnost investice informačního systému; Information systems; management of building company; planning and control; customer relationship management; return of investments of information system