Rodinný dům s květinářstvím v Humpolci - Kubíčková, Žaneta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Bakalářská práce je zpracována na téma rodinný dům s provozovnou (květinářstvím) a obsahuje kompletní dokumentaci pro provádění stavby. Navržený objekt je situován na území kraje Vysočina v obci Humpolec. Rodinný dům je navržen pro 4 osoby a je řešen jako dvoupodlažní, navazuje na něj jednopodlažní květinářství. Celý objekt je nepodsklepený. Svislé konstrukce jsou navrženy z vápenopískových cihel SENDWIX. Je zde použit vnější kontaktní zateplovací systém ETICS, zateplení je provedeno lamelami z minerální vlny Rockwool Fasrock LL. Vodorovné nosné konstrukce tvoří předpjaté stropní panely Spiroll a železebetonová stropní deska. Rodinný dům je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou a květinářství vegetační extenzivní střechou.

The point of this bachelor´s thesis is the project of a family house with establishment (flower shop) and it contains the complete documentacion for the execution of the project. This building is situated in the region Vysočina, the town Humpolec. It is a two-storey family house and it is projected for four people. The flower shop is designed as single-storey. The bulding is cellarless. The building plan uses the load-bearing vertical structure of sand-lime bricks SENDWIX. There is used the contact thermal insulation system ETICS, the mineral wool Rockwoll Fasrock LL is used as insulation. The horizontal structures are made from the tensioned ceiling panels Spiroll and a reinforced concrete slab. The family house is covered with a mono-layer flat roof and the flower shop is covered with a vegetation extensive roof.
A family house with flower shop in Humpolec
Keywords: Rodinný dům; květinářství; Humpolec; bakalářská práce; provozovna; dokumentace pro provádění stavby; Family house; flower shop; Humpolec; bachelor´s thesis; establishment; design for execution od the project