Stavebně technologický projekt montované haly - Osina, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Předmětem této diplomové práce je stavebně technologický projekt montované tenisové haly se zázemím v Prostějově. Obsahem této práce jsou technologické předpisy, technický zprávy, projekt zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, časový harmonogram, rozpočet, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost práce a ochrana životního prostředí.

The subject of this diploma thesis is a construction technology project prefabricated tennis hall with facilities in Prostejov. The content of this work are technical regulations, technical reports, project site equipment, design of mechanical assemblies, schedule, budget, monitoring and test plan, work safety and environmental protection.
Construction technology project - assembled hall
Keywords: Stavba; projekt; technologický předpis; technická zpráva; strojní sestava; harmonogram; zařízení staveniště; sportovní povrch; hala; ocel; dřevo; autodomíchávač; valník; Construction; project; technological specification; technical report; mechanical assembly; schedule; building equipment; sports surface; hall; steel; wood; concrete mixer; flatbed