Návrh komunikační síťové infrastruktury administrativní budovy - Guzma, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalárska práca sa zaoberá návrhom počítačovej siete pre administratívnu budovu v plánovanej výstavbe. Východiskami návrhu sú v prvom rade požiadavky budúceho vlastníka a pôdorys stavby. V práci sú ďalej popísané postupy a prostriedky potrebné pre realizáciu počítačovej siete.

This Bachelor thesis deals with design of computer network of new projected office building. Whole design is based on requirements of the future owner and certainly on the ground plan of the building. The thesis also describes the procedures and components necessary to build a computer network.
Design of communication network infrastructure for office building
Keywords: referenčný model ISO/OSI; UTP; dátový rozvádzač; LAN; počítačová sieť; aktívne prvky; reference model ISO/OSI; UTP; data rack; LAN; computer network; network elements