Podnikatelský plán pro založení hotelu pro psy - Vojtovičová, Ludmila (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení hotelu pro psy v Brně. První část práce obsahuje teoretické poznatky o podnikání, podnikatelském plánu a jeho struktuře. Zároveň také teoretické podklady o jednotlivých analýzách vnitřního a vnějšího prostředí, které jsou použity a zpracovány ve druhé kapitole, v analytické části. Poslední část obsahuje konkrétní návrh podnikatelského plánu, včetně finančního zhodnocení.

The master’s thesis is focused on creation of a business plan for establishing a hotel for dogs in Brno. First part of thesis includes theoretical background of enterpreneurship, business plan and its structure. Also it describes theoretical information about particular analysis of inner and external environment, which are used and processed in second chapter of the thesis, in analytical part. A last chapter contains concrete proposal of a business plan, including financial evaluation.
Business plan for establishment of hotel for dogs
Keywords: podnikatelský plán; SLEPT analýza; finanční plán; hotel pro psy; business plan; SLEPT analysis; financial plan; hotel for dogs