Návrh nového chladícího okruhu - Albert, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Tato diplomová práce seznámí čtenáře s návrhem nového chladícího okruhu a jeho modernizací. Součástí je výpočet tepelného výměníku a návrh ostatních částí, jako jsou například čerpadla, nebo chladící věže. Dále se zabývá možností využití odpadního tepla pro konkrétní podmínky.

This diploma thesis introduces the reader to the design of the new cooling circuit and its modernization. Part of this is the calculation of the heat exchanger and the design of other parts, such as pumps or cooling towers. It also deals with the possibility of using waste heat for specific conditions.
Design of new cooling circuit
Keywords: chladící okruh; tepelný výměník; odpadní teplo; cooling circuit; heat exchanger; waste heat