KREJČÍŘ, V. Podnikatelský záměr - Založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Fojtů, Kateřina

Podnikatelský záměr je běžným tématem závěrečných prací. Nejedená se o nijak inovativní téma, které je obecně známé. Autor využívá obecně známých postupů a metod, kdy výsledky práce mají pouze praktické využití. Otázka 1: Na straně 27 Vaší bakalářské práce uvádíte jako potencionální zákazníky obyvatele města Brna. Které další skupiny zákazníků však mohou Váš podnik navštěvovat? Otázka 2: Jaká jsou rizika spojená s Vašim podnikáním?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň E
Práce s informačními zdroji, včetně citací E
Navrhovaná známka
D

Posudek oponenta

Lískovcová, Jana

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 93233