PAVLATOVSKÁ, B. Extracelulární enzymové aktivity půdních kvasinek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2017.
-
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
1. str 62 Obdobně nízké produkce polygalakturonáz byly pozorovány i v případě kvasinek na ovocných stromech [57]. Všetky kvasinky izolované z ovocných stromov (predpokladám, to myslela autorka) produkovali polygalakturonázy ? 2. str.65 …po 48 hodinové adaptační fázi vykazoval dobrý růst.. lag fáza - je obdobie, kedy sa bunky dostávajú do nového prostredia v porovnaní s tým, z akého boli odobraté. Je to teda obdobie prispôsobovania sa novému prostrediu, ktoré často vedie k poklesu počtu živých buniek. Dĺžka lag fázy ovplyvňovala enzýmovú produkciu kvasinkových kmeňov? 3.Ako sa prejavovala lipolytická aktivita u testovaných druhov kvasiniek? Bola viazaná na prostredie z ktorého boli dané kmene izolované? 4. Na základe analýz produkcie jednotlivých enzýmov je možné určiť kvasinkový druh ktorý hrá významnú úlohu v skvalitnení pôdy alebo sa kvasinky minimálne zúčastňujú na zmenách v pôde?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A |
eVSKP id 99412