KOSHILKA, S. Návrh zlepšení řízení procesu výroby potravin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Řešení diplomové práce vychází a analýzy procesu výroby potravin. Diplomantka v analytické části identifikovala příčiny reklamací a v rámci návrhu se zaměřila na zavedení statistické regulace výroby pro vybrané znaky kvality. V rámci řešení navrhla metodiku provádění statistické regulace pro konkrétní znaky kvality procesu společnosti a podporu vytvoření a analýzy regulačních diagramů včetně hodnocení způsobilosti procesu pomocí software dostupného ve společnosti, tj. Excelu. Navržená metodika je v diplomové práci aplikována na konkrétní data procesu. Pro reálné využití by bylo vhodnější uvažovat o specializovaném software pro statistickou regulaci. Řešení diplomové práce bylo náročné z hlediska charakteru výrobního programu. V práci je několik drobných překlepů, což však nesnižuje úroveň diplomové práce. Diplomantka splnila zadání v celém rozsahu.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 63775