KOSHILKA, S. Návrh zlepšení řízení procesu výroby potravin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Videcká, Zdeňka

Řešení diplomové práce vychází a analýzy procesu výroby potravin. Diplomantka v analytické části identifikovala příčiny reklamací a v rámci návrhu se zaměřila na zavedení statistické regulace výroby pro vybrané znaky kvality. V rámci řešení navrhla metodiku provádění statistické regulace pro konkrétní znaky kvality procesu společnosti a podporu vytvoření a analýzy regulačních diagramů včetně hodnocení způsobilosti procesu pomocí software dostupného ve společnosti, tj. Excelu. Navržená metodika je v diplomové práci aplikována na konkrétní data procesu. Pro reálné využití by bylo vhodnější uvažovat o specializovaném software pro statistickou regulaci. Řešení diplomové práce bylo náročné z hlediska charakteru výrobního programu. V práci je několik drobných překlepů, což však nesnižuje úroveň diplomové práce. Diplomantka splnila zadání v celém rozsahu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Chasáková, Petra

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 63775