VAŠULÍNOVÁ, K. Podnikatelský plán pro založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Diplomatka pracovala samostatně, iniciativně a práce je na dobré úrovni. Výsledky práce je možné využít při praktické realizaci. Doplňující otázka: Jakým způsobem jste pro účely práce definovala přímou konkurenci, nepřímou konkurenci a nabídku substitutů.
| Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
|---|---|---|---|
| Odborná úroveň navrhované části | C | ||
| Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
| Iniciativa a samostatnost při zpracování | B | ||
| Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | C | ||
| Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | ||
| Splnění cíle a rozsahu zadání | A | ||
| Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
| Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B |
eVSKP id 54579