MIRVALDOVÁ, M. Posilování konkurenceschopnosti firmy (Pivovar Černá Hora a.s.) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Práce má celkově velmi dobrou úroveň a návrhy jsou zpracovány se zohledněním řady souvislostí. Studentka jednoznačně prokázala schopnost aplikovat získané znalosti.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | B | Navrhovaná opatření vychází z hodnotového řetězce a odpovídajícím způsobem reagují na závěry analýz. Celkové zhodnocení je poněkud nepřehledné. | |
Přínos a praktické využití návrhu | A | Z hlediska praktického využití lze velmi pozitivně hodnotit vazbu navrhovaných opatření na cíle společnosti. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | Samostatný a iniciativní přístup. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | B | Práce s literaturou odpovídá požadavkům a použité zdroje jsou jasně vymezeny. Nedostatky, které se na několika místech vyskytují jsou pouze dílčí. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | Nižší kvalita vkládaných obrázků. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Cíle a rozsah zadání byly splněny. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | Analytická část vhodným způsobem a v dostatečném rozsahu vymezuje východiska pro zpracování práce. | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | Analytická část je postavena na klasických metodách a dostatečným způsobem hodnotí danou firmu. V dostatečné míře jsou formulovány i závěry analýzy. |
eVSKP id 54489