WISNER, J. Podnikatelský plán pro založení restauračně-zábavního komplexu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Cílem práce byl návrh podnikatelského plánu pro založení restauračně-zábavního komplexu. V práci jsou použity standardní analýzy, postup řešení je odpovídající. Bakalářskou práci doporučuji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | C | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Podnikatelský záměr je zcela běžné téma, které patří k těm jednodušším. Speciální postupy nejsou k řešení třeba. Autor přistoupil k řešení pomocí standardních metod, práce není inovativní. Využité výsledků je pouze praktické. Celkově jde o velice obsáhlou práci, mnoho teoretického rozboru se ale dále ve zpracování konkrétně nevyužívá. K práci mám jednu zásadní připomínku. Při tomto rozsahu práce a šíři provedených analýz je nedostatečné, aby možný rozvoj do budoucna byl formulován pouze v jediném odstavci. Tato část měla být podstatně obsáhlejší a měla definovat i omezení použitých metod řešení.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | D | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | D | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | D |
eVSKP id 110649