WISNER, J. Podnikatelský plán pro založení restauračně-zábavního komplexu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.

Posudky

Posudek vedoucího

Pavláková Dočekalová, Marie

Cílem práce byl návrh podnikatelského plánu pro založení restauračně-zábavního komplexu. V práci jsou použity standardní analýzy, postup řešení je odpovídající. Bakalářskou práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Luňáček, Jiří

Podnikatelský záměr je zcela běžné téma, které patří k těm jednodušším. Speciální postupy nejsou k řešení třeba. Autor přistoupil k řešení pomocí standardních metod, práce není inovativní. Využité výsledků je pouze praktické. Celkově jde o velice obsáhlou práci, mnoho teoretického rozboru se ale dále ve zpracování konkrétně nevyužívá. K práci mám jednu zásadní připomínku. Při tomto rozsahu práce a šíři provedených analýz je nedostatečné, aby možný rozvoj do budoucna byl formulován pouze v jediném odstavci. Tato část měla být podstatně obsáhlejší a měla definovat i omezení použitých metod řešení.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů D
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků D
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji D
Navrhovaná známka
D

Otázky

eVSKP id 110649