SURANOVÁ, M. Stanovení obsahu benzo(a)pyrénu v uzených masných výrobcích s využitím moderních izolačních technik [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Šimko, Peter

Diplomantka prisputpovala k riešeniu problematiky iniciatívne a zodpovedne a dosiahla pozoruhodné výsledky, ktoré otvárajú cestu k "on line" sledovaniu procesov prebiehajúcich na rozhraní údený výrobok/obalový materiál. Časť práce je už akceptovaná do vedeckého časopisu Journal of Food and Nutrition Research, ďalšie články sa pripravujú. benzo[a]pyrene from smoked sausages.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Šimon, Peter

Veľkým problémom je výskyt PAU v jedlých olejoch. Je možné využiť ASE aj pre extrakciu PAU z olejovej matrice?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování A
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace A
Navrhovaná známka
A

eVSKP id 65002