SURANOVÁ, M. Stanovení obsahu benzo(a)pyrénu v uzených masných výrobcích s využitím moderních izolačních technik [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2013.
Diplomantka prisputpovala k riešeniu problematiky iniciatívne a zodpovedne a dosiahla pozoruhodné výsledky, ktoré otvárajú cestu k "on line" sledovaniu procesov prebiehajúcich na rozhraní údený výrobok/obalový materiál. Časť práce je už akceptovaná do vedeckého časopisu Journal of Food and Nutrition Research, ďalšie články sa pripravujú. benzo[a]pyrene from smoked sausages.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Veľkým problémom je výskyt PAU v jedlých olejoch. Je možné využiť ASE aj pre extrakciu PAU z olejovej matrice?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 65002