HUBENÝ, P. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Autor bakalářské práce navrhuje podnikatelský záměr s přiměřeným stupněm inovace – stravovací zařízení typu burgerbar. Předpokládá jeho možnou budoucí realizaci. Zpracoval nejen podnikatelský záměr podpořený výpočtem finančního plánu, ale též, vzhledem k jeho oboru očekávanou, procesní analýzu navrhovaného podniku s vizualizací pomocí SW aplikace.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | B | ||
Přínos a praktické využití návrhu | A | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | B | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | C | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | ||
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B |
eVSKP id 54621