ČERNÝ, F. Návrh komunikační strategie pro společnost podnikající v gastronomii [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
V návrhové části doporučujete společnosti využívat pro komunikaci se zákazníky sociální síť Facebook. Které další sociální sítě, popř. portály vidíte jako vhodné pro komunikaci tohoto gastronomického zařízení a jaký obsah by měl být předáván vzhledem k Vámi zvolené cílové skupině?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 70453