ŠTOURAČOVÁ, A. Vliv podmínek skladování na obsah aromaticky aktivních látek v tavených sýrech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Vítová, Eva

Cílem této práce bylo sledovat vliv teploty a doby skladování na obsah aromatických látek a následně na senzorickou jakost sterilovaných tavených sýrů (sterilace 117°C 20 minut), vyráběných společností Madeta, a. s. Naměřené dílčí výsledky budou součástí komplexní studie týkající se dlouhodobé trvanlivosti sterilovaných tavených sýrů a širokých možností jejich praktického využití. Diplomantka bez problémů zvládla metodiku senzorického hodnocení, samostatně připravovala vzorky a správně vyhodnocovala získané výsledky. Stejně dobře si počínala při chemické analýze vzorků. Pracovala systematicky a svědomitě. Prokázala schopnost samostatně řešit zadané úkoly, dobře se orientovala v příslušné problematice. Velmi účinně využívala teoretické znalosti získané v průběhu studia na FCH VUT, které vhodně kombinovala se studiem doporučené domácí i zahraniční literatury.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A Zadání bylo splněno.
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury A
Závěry práce a jejich formulace A Závěry jsou formulovány jasně a srozumitelně.
Kvalita zpracování výsledků A Výsledky jsou zpracovány formou tabulek a grafů.
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Využívání konzultací při řešení práce A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Buňka, František

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků B
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Využití literatury a její citace B
Úroveň jazykového zpracování B
Závěry práce a jejich formulace B
Formální úroveň práce – celkový dojem B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 2460