KLINKOVÁ, L. Laboratorní kontrola piva [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.
-
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Bakalářská práce Lucie Klinkové se zabývá přehledem analytických parametrů využívaných v pivovarnictví pro laboratorní kontrolu vstupních surovin i samotného finálního výrobku. V teoretické části autorka splnila zadání, když se věnovala charakterizaci nejvýznamnějších komponent využívaných pro výrobu piva a dále popisu metod, které si vyzkoušela i prakticky v rámci experimentální části práce. Autorka provedla značný počet experimentů, které dokumentovala osmnácti tabulkami a prokázala, že dovede pracovat se související literaturou i odpovídajícím způsobem interpretovat výsledky. S ohledem na tyto skutečnosti hodnotím práci známkou "A" a doporučuji ji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 38979