KLINKOVÁ, L. Laboratorní kontrola piva [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Omelková, Jiřina

-

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury B
Kvalita zpracování výsledků B
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Pařilová, Kateřina

Bakalářská práce Lucie Klinkové se zabývá přehledem analytických parametrů využívaných v pivovarnictví pro laboratorní kontrolu vstupních surovin i samotného finálního výrobku. V teoretické části autorka splnila zadání, když se věnovala charakterizaci nejvýznamnějších komponent využívaných pro výrobu piva a dále popisu metod, které si vyzkoušela i prakticky v rámci experimentální části práce. Autorka provedla značný počet experimentů, které dokumentovala osmnácti tabulkami a prokázala, že dovede pracovat se související literaturou i odpovídajícím způsobem interpretovat výsledky. S ohledem na tyto skutečnosti hodnotím práci známkou "A" a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování A
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 38979