BAČOVÁ, I. Výroba gastronomického zariadenia z koróziivzdornej ocele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Výrobky spotřebního průmyslu jsou známé mimo jiné ve velkém objemu v domácnostech. Autorka se na tuto skutečnost zaměřila svým pohledem a s pečlivým přístupem ji zachytila do přehledných kapitol. Vedle domácího využití zohlednila i téměř profesionální záležitosti. Dominují zde konstrukční úvahy, na které plynule navazují technologické podmínky. Na vzorovém výrobku jsou ukázány tyto fáze. Přechod do reálné výroby je zredukován na víceméně teoretické názory.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | A | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | A | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | A | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | B | ||
Práce s literaturou včetně citací | A | ||
Samostatnost studenta při zpracování tématu | A |
Bakalárska práca sa skladá z 2 nosných častí. Teoretickej a praktickej. V teoretickej časti autorka popisuje vlastnosti koróziivzdorných ocelí. Práce ďalej pokračuje definovaním a popisom vlastností technológií ktoré sú využívané pri výrobe súčastí pre gastronomické zariadenia. Táto časť práce je spracovaná na vysokej úrovni a tvorí vhodný základ pre praktickú - výpočtovú časť práce, ktorá na ňu logicky nadväzuje. Výpočtová časť bakalárskej práce je rovnako na vysokej grafickej a štylistickej úrovni a je zarámcovaná ekonomickým hodnotením navrhnutej technológie výroby. Autorke by som vytkol skutočnosť, že kapitola 1 je z veľkej časti spracovaná iba s použitím dvoch literárnych prameňov a na strane číslo 9 nieje dodržaná chronologickosť zdrojovania. Záverečná práca splnila všetky ciele zadania a preto ju doporučujem k obhajobe.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | A | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | A | ||
Schopnost interpretovat dosaž. výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | A | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | A | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | A | ||
Práce s literaturou včetně citací | B |
eVSKP id 124497