BLAHÁK, R. Výroba domácího grilu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Kubíček, Jaroslav

Bakalář zpracoval zadanou problematiku iniciativně a samostatně. V experimentální práci provedl návrh a praktickou realizaci domácího zahradního grilu. Po formální a grafické stránce je práce zpracována na dobré úrovni. Autor prokázal schopnost řešit danou problematiku a splnil všechny cíle předepsané zadáním. Práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod C
Vlastní přínos a originalita B
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Logické uspořádání práce a formální náležitosti C
Grafická, stylistická úprava a pravopis C
Práce s literaturou včetně citací B
Samostatnost studenta při zpracování tématu A
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Hála, Michal

Zadání a cíl bakalářské práce autor splnil. Teoretická část práce je zpracována dobře, v textové části však chybí některé odkazy na použitou literaturu. Literární rešerše by mohla být vypracována přehledněji a obsáhleji. Praktickou část autor zpracoval zejména s ohledem na volbu vhodného přídavného mat. a samotnou konstrukci a výrobu grilu. V závěru práce autor zhodnotil ekonomiku a zvolené optimální parametry svařování.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání C
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod C
Vlastní přínos a originalita B
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry C
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii D
Logické uspořádání práce a formální náležitosti C
Grafická, stylistická úprava a pravopis C
Práce s literaturou včetně citací D
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 92672