INGR, M. Podnikatelský plán pro založení drobného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
1) Na základě čeho byl stanoven v práci používaný ceník poskytovaných služeb? 2) Proč se autor rozhodl uplatnit výdaje stanovené paušálem z dosažených příjmů? Je korunový objem a výčet výdajů skutečných v tab. č. 8 kompletní? 3) Popište rozdíl mezi podnikatelským plánem a záměrem.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | B | ||
Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | A | ||
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Úplnost vypracování | B | ||
Zvolený přístup k řešení cíle práce | B | ||
Úrověň zpracování práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | C | ||
Obtížnost a správnost řešení | C | ||
Přínos a praktické využití návrhu | C | ||
Odborná jazyková úrověň | B | ||
Písemná a grafická úprava | B |
eVSKP id 52589