HASMANOVÁ, S. Zlepšování procesů výrobního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Juřica, Pavel

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části D
Přínos a praktické využití návrhu D
Iniciativa a samostatnost při zpracování B
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B
Splnění cíle a rozsahu zadání B
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Mouralová, Kateřina

Bakalářská práce je vypracována na velice dobré úrovni. Teoretická část a její východiska souvisejí s řešenou problematikou. Autorka kvalitně pracuje s literárními zdroji a z textu je zřetelný vlastní pohled na téma, dále dosažené výsledky svědčí o tom, že danou problematiku řešila v součinnosti s pracovníky vybraného podniku. Autorka využívá získané zkušenosti a přináší reálná, v praxi aplikovatelná, doporučení pro zlepšení výrobních procesů. Co se týče grafického zpracování, doporučila bych příště využít více obrazových barevných podkladů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování A
Zvolený přístup k řešení cíle práce A
Úrověň zpracování práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Obtížnost a správnost řešení A
Přínos a praktické využití návrhu B
Odborná jazyková úrověň A
Písemná a grafická úprava B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 54834