HASMANOVÁ, S. Zlepšování procesů výrobního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | D | ||
Přínos a praktické využití návrhu | D | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | B | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | B | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | ||
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B |
Bakalářská práce je vypracována na velice dobré úrovni. Teoretická část a její východiska souvisejí s řešenou problematikou. Autorka kvalitně pracuje s literárními zdroji a z textu je zřetelný vlastní pohled na téma, dále dosažené výsledky svědčí o tom, že danou problematiku řešila v součinnosti s pracovníky vybraného podniku. Autorka využívá získané zkušenosti a přináší reálná, v praxi aplikovatelná, doporučení pro zlepšení výrobních procesů. Co se týče grafického zpracování, doporučila bych příště využít více obrazových barevných podkladů.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Úplnost vypracování | A | ||
Zvolený přístup k řešení cíle práce | A | ||
Úrověň zpracování práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B | ||
Obtížnost a správnost řešení | A | ||
Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
Odborná jazyková úrověň | A | ||
Písemná a grafická úprava | B |
eVSKP id 54834