KOŽINOVÁ, L. Kreativita, inovace a organizační kultura [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Franková, Emilie

Konstatuji, že posuzovanou diplomovou práci lze vzhledem k úrovni vypracování hodnotit celkovou známkou výborně/A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Odborná úroveň návrhové části vychází jak z teoretické, tak z praktické části diplomové práce a rozsahem i odborností odpovídá stupni hodnocení výborně/A.
Přínos a praktické využití návrhu A V návrzích formulovaných autorkou diplomové práce se zobrazuje její zvládnutí řešené problematiky včetně znalosti organizace, pro kterou jsou návrhy zpracovány a mohou být návazně realizovány, přičemž jejich relevantní realizace bude s velkou pravděpodobností pro danou organizaci značným přínosem.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Autorka diplomové práce postupovala iniciativně, konzultace probíhaly efektivně, v jejich rámci pracovala samostatně, s výbornými výsledky.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Snaha autorky dostát požadavkům v oblasti práce se zdroji je zjevná.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Také tato oblast odpovídá hodnocení stupněm výborně/A.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Autorka práce splnila rozsah zadání i vytýčené cíle práce.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Autorka práce zvládla poznatky vztahující se k řešenému úkolu, zpracování reoretické části je na výborné úrovni.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Zpracování analytické části oceňuji známkou výborně a vítám zejména relevantni užití kvalitativních metod zkoumání.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Hrabalová, Ludmila

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 26198